h1

Fender Mustang I – REVIEW –

25/09/2011

Sunt sigur că există chitarişti care detestă digitalul din ziua de azi şi nu ar da lămpile si circuitul unui Tube Screamer pe nimic. E drept, digitalul ne-a invadat în multe aspecte ale vieţii noastre şi mulţi fanatici ar fi de părere ca în muzică nu are ce cauta. Dar, există acel segment larg de piaţă care nu îşi doreşte nimic mai mult decât un produs care să sune bine şi să nu coste foarte mult. Pentru acest segment de piaţă a apărut seria de amplificatoare Mustang de la Fender.

În acest articol ne vom ocupa de Fender Mustang I, amplificatorul perfect pentru dormitor. Cu o putere de 20w şi un difuzor de 8″ acest amplificator este în stare să ducă mult. Chiar mult…

Amplificatorul este de o construcţie solidă, acoperit cu ceea ce pare a fi tolex negru şi are aspectul unui ’57 Deluxe combinat cu un Frontman din zilele noastre. Partea lui superioară gazduieşte panoul central echipat cu Input-ul de chitară şi de footswitch, controlul de gain, cel de volum, egalizatorul pe două benzi (înalte şi joase), controlul de volum master, selecţiile de preseturi, efecte şi reverb, tunerul, output-ul de căşti, intrarea auxiliară şi nu în ultimul rând, interfaţa USB.

Din punct de vedere sonic, Mustang I este in stare de orice. Clean, overdrive sau distors maxim… Nu e nicio problemă. Ca să înţelegeţi mai bine, am să împart cu voi câteva monstre.

Toate monstrele au fost înregistrate folosind interfaţa USB a amplificatorului, fără niciun fel de efect adăugat. Am folosit un Squier SE Stratocaster (o chinezărie nesimţită)

Pe lângă preseturile din fabrică, Fender a pus la dispoziţia tuturor aplicaţia Fender FUSE. Ea poate fi descărcată gratuit de pe site-ul Fender şi permite alterarea şi stocarea unui număr imens de preseturi pentru amplificatoarele atât din seria Mustang cât şi din seria G-DEC.

 

Pe scurt: dacă vreţi un amplificator care să acopere o varietate foarte largă de tonuri, care să va ajute să vă înregistraţi cu uşurinţă ideile şi care nici nu costă prea mult, Fender Mustang I este soluţia perfectă pentru rockstar-ul de dormitor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: