h1

Fender CD-60 – Review

13/04/2011

Este foarte important pentru cel ce este pe cale să devină următorul Jimi Hendrix să aibe o chitară suficient de bună încât să nu îşi distrugă nervii încercând să o cânte. O chitară proastă poate duce la frustrare şi într-un final la a renunţa complet. Pentru cei care vor să se apuce de studiul chitarei şi nu au bani să dea pe o acustică mai scumpă sau o electrică, recomand Fender CD-60.

Conform specificaţiilor date pe site-ul oficial Fender, chitara este are feţele laterale şi spatele din mahon laminat iar faţa cu rozeta este facută din molid laminat. Are tastiera şi bridge-ul din palisandru (rosewood), 21 de taste, straplock-uri şi este disponibilă în 3 finisaje: negru, sunburst şi natural.

Chitara are un sunet de-a dreptul genial. După ce am testat-o în magazin, am încercat din curiozitate un Taylor mai ieftin şi am încercat să fac o paralelă între cele două. Ca sunet, la capitolul medii şi înalte, CD-60-ul suna aproape la fel de bine ca un Taylor care e de vreo 6 ori mai scump.

În concluzie, dacă aveţi nevoie de o chitară acustică fără pretenţii, vă invit să vă îndreptaţi ochii către un Fender CD-60. Nu cred că veţi regreta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: