h1

Jocuri cu chitara virtuala…

04/07/2009

E interesant unde a ajuns moda jocurilor virtuale in ziua de astazi…Daca mai acum ceva timp ne minunam cand il vedeam pe mario cum sare peste o ciuperca retardata, astazi putem chiar si sa cantam melodii celebre la chitara fara sa fi luat o lectie de chitara in viata noastra.Astfel de jocuri au luat cu asalt piata mondiala de ceva ani incoace si se pare ca nu se vor „demoda” prea curand.Va voi pune la dispozitie o lista cu astfel de jocuri atat pentru diverse console cat si pentru PC.

Primul care a aparut pe piata cu conceptul acesta de joc a fost Activision cu deja legendarul joc Guitar Hero.Dupa Guitar Hero s-au luat toti producatorii de astfel de jocuri.Asa a aparut Rock Band si copiile „underground” frets on fire si Guitar Zero.

Pentru cei care totusi nu au resurse in PC ca sa ruleze astfel de jocuri sau nu au o consola la dispozitie, pot juca on-line pe site-ul http://www.jamlegend.com

PS. niciun joc nu se compara cu chitara adevarata. sfatul meu, decat sa incercati sa apasati niste butoane haotic si sa nu-i pese nimanui, mai bine investiti timp si energie in instrumentul adevarat.

Reclame

2 comentarii

  1. Jam Legend e un joc bun. :>

    la un mometdat eram un pic dependenta :))


  2. cum al joc ???? te iubesc XxXxXLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: